KRIVA PODGANA

FOTO: V Maxiju trije varnostniki na tla podrli dekle

Objavljeno 14. april 2015 10.18 | Posodobljeno 14. april 2015 10.18 | Piše: S. U.

Policisti posredovali pred vhodom v trgovski center.

LJUBLJANA – Bralec Blaž je v soboto popoldne v podhodu ljubljanskega Maximarketa zagledal nenavaden prizor. »Trije varnostniki pretepejo dekle zaradi jezikanja,« je zapisal in posredoval tudi fotografijo. Za dodatne informacije smo se obrnili na policijo, ki so potrdili, da so v soboto posredovali v omenjenem podhodu. »Kriva« pa je bila – podgana.

»V soboto, 11. aprila, smo bili ob 15.50 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na Trgu republike (podhod Maximarket). Policisti so ugotovili, da kršiteljica ni upoštevala opozorila in prepovedi varnostnika (kljub prepovedi je želela v trgovino s podgano),« so nam sporočili iz PU Ljubljana

Kot smo izvedeli, se je v postopek vmešal še en moški, zaradi česar so varnostniki uporabili fizično silo. Kršiteljema so policisti izdali plačilna naloga zaradi kršitve javnega reda in miru in neupoštevanja zakonitega ukaza varnostnika.

Tanja Durin iz sektorja za korporativno komuniciranjev Mercatorju je tudi potrdila incident, a ker postopek poteka, ni posredovala podrobnih informacij. Dodala je še, da so se varnostniki morali odzvati na napad, in zavrača navedbo, da so se varnostniki nad nekoga 'spravili' oz. ga pretepali.

Ste opazili kaj zanimivega? Pošljite nam sporočilo in fotografije.

Deli s prijatelji