BRALEC POROČEVALEC

FOTO: Umazano perilo prali kar pred vhodom v elitni hotel

Objavljeno 24. junij 2015 12.48 | Posodobljeno 23. junij 2015 19.23 | Piše: S. N.

Ali so za tuje športnike, ki gostujejo v Sloveniji, naši pralni stroji preveč balkanski in zanič, naši hotelski čistilci pa očitno nesposobni, saj raje perejo kar v svojih?

Slovenija seje pred dnevi spremenila v kolesarsko meko. Od 18. do 23. junija je namreč potekala tradicionalna kolesarska dirka po Sloveniji, dirke pa se udeležuje tudi ekipa Team Sky.

Je pa bralca Darka presenetilo, ko je opazil, da so tuji gostje meni nič, tebi nič sredi Ljubljane prali umazano perilo.

Darka zanima, ali so za tuje športnike, ki gostujejo v Sloveniji, naši pralni stroji preveč balkanski in zanič, naši hotelski čistilci pa očitno nesposobni, saj raje perejo kar v svojih strojih. Drugače si pač ne zna razlagati prizora, ki ga je uzrl pred elitnim poslovnim hotelom v Ljubljani, poleg elitnega WTC: kar na dovozu pred hotelom in očmi gostov so kolesarji v svojem avtobusu vključili s sabo pripeljani pralni stroj, ki je prav veselo centrifugiral pred očmi 'kravatarjev', ki so tod mimo hiteli na sestanke.

Več kot očitno je bilo, da smo v očeh tujcev manjvredni, na Balkanu pa je po njihovem očitno dovoljeno vse. Bodo naslednjič pred vhodom postavili še kemično stranišče in vanj opravljali veliko potrebo?

Prav zanima nas, ali si ti kolesarji upajo prati perilo pred vhodom v kakšen imeniten bruseljski hotel?

Deli s prijatelji