IŠČEJO LASTNIKA

FOTO: Na sprehodu naletel na razmesarjenega kužka

Objavljeno 09. februar 2017 07.40 | Posodobljeno 09. februar 2017 07.47 | Piše: M. U.

Naletel je na srhljivo najdbo in jo objavil na facebooku.

Foto: bralec
LJUBLJANA – Bralec nas je opozoril na nedavno objavo na spletnih omrežjih. Eden od uporabnikov facebooka je namreč sprehajal svojega psa, ko je naletel na grozljiv prizor. Mlad kuža je bil razmesarjen, na kupu z razmesarjenimi gosmi ali racami. »Na tale grozljivi prizor sem naletel na sprehodu z Gajo nedaleč od doma,« je avtor fotografij zapisal na facebooku.
 
Kdo je bil njegov lastnik?
 
Človeška zloba ne pozna meja, je še dodal ob tem, na njegovo objavo pa se je kmalu usulo komentarjev in mnenj, ki so (pričakovano) usmerjena proti storilcu. Strinjajo se, da je treba raziskati, kdo je to naredil. Nekateri so predlagali, da bi primer predali inšpektoratu, saj je bil kuža skoraj zagotovo čipiran, s tem pa bi lahko odkrili tudi njegovega lastnika. »Ne razumem, vedno več tega se dogaja,« pravi eden od zgroženih komentatorjev, drugim pa ni jasno, kaj lahko človeku šine v glavo, da lahko naredi kaj takšnega. 
 
»Groza, pa kaj je s temi ljudmi, a so čisto kompas izgubili? A bi tako naredili tudi s svojimi otroki? Ugotovite, kdo so lastniki teh živali. Treba jih je prijaviti, kaznovati in jim, če imajo še kakšne živali, te takoj odvzeti. Uboge živalce …« je še eno v množici mnenj.
 
Ni edini primer

Med komentarji smo našli tudi odziv ženske, ki je zapisala: »Včeraj so na Brdu našli tri odrte pse, danes pa to.«

Kot kaže, to torej sploh ni osamljen primer, ampak se pri nas to dejansko dogaja praktično vsak dan ...

Ste tudi vi opazili kaj, na kar bi radi opozorili? Pišite nam!

Deli s prijatelji