SEKSI PRISTOP

FOTO: Kreativna Štajerka zna prodajati

Objavljeno 21. oktober 2013 13.33 | Posodobljeno 21. oktober 2013 12.04 | Piše: S. N.

Sara je prepričana, da si moraš upati.

V krizi je treba za pospeševanje prodaje ubrati drugačne pristope. Ena takih, ki zna stopiti iz povprečja, je tudi Štajerka Sara, nas je opozoril bralec. Kot je razvidno iz oglasa na avtomobilističnem spletnem portalu, kjer prodajajo rabljena pa tudi nova vozila, je objavila oglas za avto, pri tem pa na fotografijah ob sivem beemveju nastopa tudi sama.

Predvsem moški se nad idejo 25-letne Štajerke navdušujejo. Da je oglas zanimiv za množice, pa kaže tudi števec ogledov oglasa: v dobrem dnevu se je  ustavil pri nekaj več kot tri tisoč.

Nespodobneže hitro zavrne

»Dobivam različne klice, nekateri so resni, mnogi kličejo za šalo,« je povedala Sara, ki je drugače model in hostesa. Pogovore in ponudbe, ki ne gredo v smeri prodaje avta, hitro zavrne, klice pa enostavno konča. Kljub nekaj šaljivcem in nespodobnežem je še vedno prepričana, da je treba uporabljati nove pristope.

Ko smo jo seznanili s tem, da se njen oglas na veliko deli tudi po družabnih omrežjih, je dejala, da so ljudje čudo narave. Vseeno je prepričana, da so drugačni oglasi nekaj pozitivnega: »Moraš si upati!«

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pišite nam.

Deli s prijatelji