BRALEC POROČEVALEC

FOTO: Ganljivo: poklon mimoidočih umorjenemu Gašperju Tiču

Objavljeno 21. junij 2017 11.17 | Posodobljeno 21. junij 2017 11.36 | Piše: S. U.

Ponedeljkova obdukcija je pokazala, da je bil Tič z nožem, katerega rezilo naj bi bilo dolgo kar 30 centimetrov, zaboden najmanj 11-krat, utrpel pa je tudi več ureznin, ki bi se lahko izkazale za obrambne poškodbe.

LJUBLJANA – Naš bralec Tomaž se je tretji dan po krvavih dogodki na Trubarjevi 24 sprehajal po tej ulici. Tam je naletel na ganljiv prizor, saj so naključni mimoidoči prižigali sveče v spomin na umorjenega igralca Gašperja Tiča.

To dejanje ga je, sodeč po njegovih besedah, močno ganilo, zato je tudi sam prižgal svečko in vse skupaj zabeležil v fotografski objektiv.

Zaboden najmanj 11-krat

Spomnimo, ljubljanski policisti so mrtvega igralca našli v nedeljo zjutraj v stanovanju. Tič in osumljenec uboja Stefan Cakić (20) naj bi se poznala že prej. Ko sta zapustila ljubljanski lokal, sta šla v stanovanje, kjer sta se sprla. Med prepirom je 20-letnik večkrat z ostrim predmetom zabodel igralca, ki je zaradi izkrvavitve na kraju umrl. Osumljencu so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost. Ponedeljkova obdukcija je pokazala, da je bil Tič z nožem, katerega rezilo naj bi bilo dolgo kar 30 centimetrov, zaboden najmanj 11-krat, utrpel pa je tudi več ureznin, ki bi se lahko izkazale za obrambne poškodbe.

Kaj točno se je dogajalo tistega usodnega dne, pa bo pokazala nadaljnja preiskava.

Ste tudi vi kaj opazili med potjo? Obvestite nas.

Deli s prijatelji