BRALEC POROČEVALEC

FOTO: Ceste zaprte, vozniki navijajo

Objavljeno 31. avgust 2014 13.37 | Posodobljeno 31. avgust 2014 13.35 | Piše: Mo. S.

Nekatere ceste na območju prestolnice so zaradi kolesarske prireditve zaprte.

Foto: bralec Darko

VRHNIKA – Zaradi svetovnega prvenstva za rekreativne kolesarje so nekatere ceste na območju Ljubljane in njene širše okolice zaprte.

»Ceste so občasno zaprte, a se ljudje ne pritožujejo: ugasnejo avtomobile, prižgejo cigarete in gredo ob glavno cesto spodbujat kolesarje,« poroča bralec Darko, ki se je oglasil z Vrhnike, od koder nam je poslal tudi zgornje fotografije.

Nasvet policije

Po podatkih policije bosta danes med 9. in 15. uro potekali dve cesti dirki, in sicer na trasah, kjer običajno potekata veliki in mali maraton Franja. Promet bo zato oviran na relacijah:

  • Ljubljana (BTC, Šmartinska, Kajuhova, Litijska, Roška, Karlovška, Trg MDB, Tržaška)–Brezovica–Vrhnika–Logatec–Idrija–Cerkno–Kladje–Škofja Loka–Vodice–Tacen–Ljubljana (Obvozna pot, Dunajska, Krajnčeva, krožišče Žale, Šmartinska);
  • Ljubljana–Horjul–Gorenja vas–Škofja Loka–Vodice–Tacen–Ljubljana.

Vse udeležence v cestnem prometu policija poziva, naj dosledno upoštevajo njihove odredbe in navodila rediteljev, ki bodo v ta namen skrbeli za varen potek prireditve.

Pozivajo tudi k strpnosti in svetujejo, naj namesto jeze raje uporabijo druga prevozna sredstva oziroma druge cestne povezave.

Imate zgodbo za nas? Delite jo z nami prek spodnjega obrazca.

Deli s prijatelji