BRALEC POROČA

Bralec Igor: »Ljubljanski redarji so mi pokvarili večer!«

Objavljeno 22. avgust 2014 15.00 | Posodobljeno 22. avgust 2014 15.20 | Piše: D. P.

Zakaj so se redarji odločili za takšen poseg na Vojkovi cesti, še preverjamo.

Besni voznik se je znesel nad redarjem (fotografija je simbolična).

LJUBLJANA – »Ogorčen sem. Prišel sem na tekmo Slovenija – Iran, da podprem slovenske košarkarje, potem pa so mi ljubljanski redarji odpeljali avto. Vem, da nisem parkiral prav, a oviral nisem nikogar. Lahko bi dobil navadno kazen, ne pa da mi naredijo toliko škode. Redarji so mi pokvarili večer,« je povedal bralec Igor, ki se je obrnil na naše uredništvo.

Neprijazni redar

Bralec, ki je ostal brez vozila, je prijazno vprašal redarja, do kdaj lahko prevzame odpeljani avto. Pa mu neprijazni redar ni znal povedati, zagrozil pa je, da bo poklical šefa. »Kako ne veste, to je vaša služba,« je dejal Igor, hkrati pa pohvalil šefa redarske službe, ki je res prihitel na kraj dogodka. »Pojasnil je, da je vozilo moč prevzeti kadar koli, saj so operativni 24 ur na dan.« Igorjevo usodo je sicer doživelo več kot 25 košarkarskih navdušencev!

Zakaj so se redarji odločili za takšen poseg na Vojkovi cesti, še preverjamo, odgovore pa pričakujemo.

Če bi bil Janković blizu

Je pa imel bralec Igor smolo, ker ni bilo v bližini Zorana Jankovića, ki je v preteklosti že delal red med redarji. Po Jankovićevem posredovanju so redarji lisice odstranili zastonj, smo poročali septembra 2012. Lani pa so redarji sejali strah in paniko na istem mestu skorajda ob istem času, ko so med tekmo mestni redarji s položnicami šli nad navijače.

180 evrov kazni

Povejmo, da mora lastnik avtomobila ob prevzemu na blagajni plačati 100 evrov za odvoz. Poleg tega pa je treba upoštevati še kazen, ki znaša 40 oz. 80 evrov.

Se tudi vam godi krivica ali pa imate za nas kakšno drugo zanimivo vest? Pošljite nam jo prek spodnje aplikacije.

Deli s prijatelji