Sarah Wilson

Kaj vam ni jasno?

Objavljeno 12. september 2017 12.36 | Posodobljeno 12. september 2017 12.37 | Piše: Nika Vistoropski

Njene slavospeve Sloveniji bi lahko razumeli kot besede še enega od sreče dehtečega turista, a če vzamemo v zakup, da je Sarah Wilson na lestvici New York Timesa najbolje prodajana avtorica, njena kariera pa traja že dvajset let, očitno ve, o čem govori. Je nekdanja odgovorna urednica avstralske izdaje Cosmopolitana, vodila je oddajo MasterChef Australia, ki je imela v vsej avstralski televizijski zgodovini najvišjo gledanost, njene knjige v 12 jezikih berejo v 46 državah sveta. Knjigo Adijo, sladkor (I Quit Sugar) imamo tudi v slovenskem jeziku, napisala jo je iz svojih spoznanj, težav z zdravjem in raziskovanja, ki je sledilo.

Njene slavospeve Sloveniji bi lahko razumeli kot besede še enega od sreče dehtečega turista, a če vzamemo v zakup, da je Sarah Wilson na lestvici New York Timesa najbolje prodajana avtorica, njena kariera pa traja že dvajset let, očitno ve, o čem govori. Je nekdanja odgovorna urednica avstralske izdaje Cosmopolitana, vodila je oddajo MasterChef Australia, ki je imela v vsej avstralski televizijski zgodovini najvišjo gledanost, njene knjige v 12 jezikih berejo v 46 državah sveta. Knjigo Adijo, sladkor (I Quit Sugar) imamo tudi v slovenskem jeziku, napisala jo je iz svojih spoznanj, težav z zdravjem in raziskovanja, ki je sledilo

Deli s prijatelji