Z njo lahko ustvarite številne okusne sladice, ki bodo uspele tudi začetnikom v kuhinji. Poskusite s sadnim biskvitom s skuto. Priprava je hitra in preprosta, recept pa najdete tudi na notranji strani pasirane posnete skute Linia.
Sestavine:
- 50 dag Linia pasirane posnete skute
- 8 dag masla Zelene Doline
- 4 jajca
- 12 dag sladkorja
- 15 dag zdroba
- pol paketka pecilnega praška
- bio limonina lupina
- 50 dag izkoščičene češnje (namesto češenj lahko uporabite drugo sveže sadje)
Priprava:
Najprej ločite rumenjake in beljake. Beljake stepite v trden sneg.
Rumenjake, maslo in sladkor penasto umešajte. Dodajte skuto, pecilni prašek, zdrob in drobno naribano bio limonino lupino. Vmešajte sneg iz beljakov in na koncu dodajte še češnje.
Stresite v pomaščen pekač in pecite na 180 °C 30 minut, da se biskvit lepo obarva. Dober tek!