OGLAS

Sadni biskvit s skuto

Objavljeno 28. julij 2014 15.00 | Posodobljeno 28. julij 2014 15.00 | Piše: E. N.

Skuta se odlično dopolnjuje s svežino sadja.

Z njo lahko ustvarite številne okusne sladice, ki bodo uspele tudi začetnikom v kuhinji. Poskusite s sadnim biskvitom s skuto. Priprava je hitra in preprosta, recept pa najdete tudi na notranji strani pasirane posnete skute Linia.

Sestavine:

  • 50 dag Linia pasirane posnete skute
  • 8 dag masla Zelene Doline
  • 4 jajca
  • 12 dag sladkorja
  • 15 dag zdroba
  • pol paketka pecilnega praška
  • bio limonina lupina
  • 50 dag izkoščičene češnje (namesto češenj lahko uporabite drugo sveže sadje)

Priprava:

Najprej ločite rumenjake in beljake. Beljake stepite v trden sneg.

Rumenjake, maslo in sladkor penasto umešajte. Dodajte skuto, pecilni prašek, zdrob in drobno naribano bio limonino lupino. Vmešajte sneg iz beljakov in na koncu dodajte še češnje.

Stresite v pomaščen pekač in pecite na 180 °C 30 minut, da se biskvit lepo obarva. Dober tek!

Deli s prijatelji