Odslej bo skrivnostna lahkotnost okusov še dodatno zavita v tančico misterije. Kmalu bo oživel projekt začasne (pop up) kuhinje, ki nima stalne lokacije, stalnega kuharja, niti jedilnega lista. Restavracija Dada zaživi samo občasno, vznikne pa na neobičajnih lokacijah, urbanih ali neurbanih, in jih le za nekaj dni spremeni v kraje kulinaričnih užitkov. Koncept je znan že iz večjih evropskih in ameriških mest.
Trenutna gastronomska inštalacija Dada je namenjena prav vsem, gurmanom, radovednežem ali le preprosto lačnim.
Poleg hrane ima v Dadi velik pomen tudi umetnost, ki pri obiskovalcu vzbudi še druga čutila. Pri prvem projektu restavracije Dada, ki so ga poimenovali Prva večerja, bo glavni za štedilnikom priznani slovenski kuhar Grega Denk, za pridih umetnosti pa bo poskrbel ilustrator, slikar in fotograf Natan Esku.
Prva večerja bo na doslej še skriti lokaciji v Ljubljani med 17. in 26. aprilom.