RECEPT ZELENIH DOLIN

Ovseni kosmiči s smetano, jabolkom in cimetom

Objavljeno 15. julij 2017 09.20 | Posodobljeno 15. julij 2017 09.21 | Piše: S. N.

Ovseni kosmiči s smetano, jabolkom in cimetom za 2 osebi.

Ovseni kosmiči s smetano, jabolkom in cimetom
 
Sestavine
 
6 velikih žlic ovsenih kosmičev
1 dl smetane za kuhanje Zelene doline
0,5 dl mleka s 3,5 % m. m. Zelene doline
noževa konica cimeta
jabolko
 
Priprava
 
V kozico vlijemo smetano za kuhanje in mleko. Dodamo cimet in segrejemo do vrelišča. Dodamo ovsene kosmiče, premešamo in odstavimo. 
 
Kosmiče po 3 minutah predevamo v posodo in na to naribamo jabolko. Sestavine premešamo, po želji lahko dodamo med. 
 
Dober tek. 

 
 
Deli s prijatelji