PORTOROŽ

Na tapase k Marku iz Gostilna išče šefa

Objavljeno 24. junij 2016 13.45 | Posodobljeno 24. junij 2016 13.40 | Piše: Da. M.

Tapasi so vedno dobra ideja.

Morda Portorož nekaj časa res ni bil prva izbira in se na Obali raje ustavimo v romantičnem Piranu ali ljubki Izoli, a po novem postaja tudi mesto rož obvezna postojanka. In to ne le zaradi sladoleda.

Nova restavracija Istrian tapas je razlog, da se ta konec tedna, ko boste noge namakali v morju, na kosilo, večerjo ali pa za prigrizek med obroki namenite v Portorož. Lahki prigrizki so za vroče dni pametna izbira, tapasi so tako ali tako vedno dobra ideja, če pa so odličnega okusa in izvirnih kombinacij, je kulinarična izkušnja še toliko popolnejša.

Zanjo poskrbi priljubljeni kuhar Marko Gorela, kaj pripravlja, pa si preberite na vandraj.si. image

Deli s prijatelji