Thermenhotel Ronacher 5 star je bil v začetku meseca prizorišče vrhunskega kulinaričnega dogodka, glavna zvezda pa je bil vodja ljubljanske restavracije Strelec Igor Jagodic. Slovenski chef si je kuharsko kilometrino nabiral v kuhinjah Alaina Ducassa, Reneja Redzepija in Nilsa Henkla ter si na mednarodnih kuharskih tekmovanjih prikuhal kar nekaj medalj in odlikovanj, avstrijske goste pa je navdušil z 'ljubljansko zgodbo', s katero je predstavil tudi slovensko visoko kulinariko. Nadvse zabavna in zgovorna so bila imena jedi, na primer ljubljanski firbec ali kaj se skriva v žepih. Pod tem imenom je postregel polnjene raviole s staranim sirom (tolminc), poširanim jajcem, peno slanine s smetano, slanino, drobtinami slanine in beluši. Vabilo je bila zanj velika čast, saj je pred njim prav v restavraciji tega hotela gostovala Ana Roš, kar je dokaz, da so njegov talent že prepoznali tudi v tujini.
»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«