Jutri, 20. decembra, bodo Slovenskim novicam priloženi praznični Okusi, ki bodo polni slastnih receptov in zanimivih idej, s katerimi bo vaša praznična miza še bolj slavnostna. Za to so poskrbeli najboljši slovenski kuharji, med njimi tudi Bine Volčič, Tomaž Kavčič, Janez Bratovž in Uroš Štefelin. Benjamin Launay pa je zakuhal francosko kuhinjo po slovensko.
Med izvirnimi idejami boste našli sladka darilca iz domače kuhinje, okusne recepte za koktajle in namig, kaj spiti, da moški postane duhovit, ženska pa lepa.
Seveda ne manjkajo niti recepti za tradicionalne praznične jedi, kot je na primer božični kruh.
Praznične Okuse boste brezplačno prejeli vsi kupci in naročniki sobotnih Slovenskih novic. Dobite jih torej v bližnji trafiki ali trgovini, ali pa nas pokličite na 080 11 99 in se naročite na najbolj priljubljen slovenski časopis.