Janez Šetina je vodja kuhinje ljubljanske restavracije Pri vitezu, hkrati pa tudi aktiven sodelavec v kulinarični franšizi Luka gourmet. Marko Jenšterle, vodja restavracije, ga takole opiše: po šolanju je svoje znanje izpopolnjeval v odličnih italijanskih in britanskih restavracijah, pred začetkom sodelovanja z Luko Lesarjem pa je postavil in vodil kuhinjo ljubljanskega hotela Mons. Najraje dela s svežimi, sezonskimi sestavinami in zagovarja stališče, da krožniki ne smejo zadovoljiti le gostovega okusa, ampak vse njegove čute.
Za 4 osebe:
- 40 dag piščančjega fileja
- 40 dag testenin (svedrčki)
- 20 dag cvetov brokolija
- 4 zajemalke pasirane omake pelatov
- 1 strok česna
- sol
- poper
- sveža bazilika
- oljčno olje
Na oljčnem olju popečemo piščančji file, narezan na kocke. Dodamo česen, narezan na lističe, in ga prepražimo, da zadiši. Dodamo cvetove brokolija ter zalijemo z omako iz pasiranih pelatov. Vse skupaj solimo, popopramo ter dodamo že prej kuhane testenine (ki jih ne spiramo z vodo!) in vse skupaj pokuhamo. Serviramo z lističi sveže bazilike.