Iščete idealen recept za romantično večerjo? Pomagajte si z nasveti astrologov in poglejte, kakšne prehranske želje imajo zvezdna znamenja in s kakšnim jedilnikom jih boste najbolj očarali.
Oven
Začinjena hrana v telesu dvigne raven adrenalina. In ker ta hiperaktivni znak obožuje občutke vznesenosti, so začinjene kitajske ali indijske jedi zanj najboljša izbira. Če želite, da bi vam jedel z roke, ne skoparite torej z ostrimi začimbami.
Bik
Biki imajo najraje različne solate. Naj bodo sestavljene iz pestrega izbora zelenjave ter prelite z bogatimi in okusnimi prelivi. Za piko na i pa je obvezen dober posladek. Tega nikoli ne bi zavrnili.
Dvojčka
Dvojčki prisegajo na raznolikost, pestrost, drugačnost. Vse, kar je za rojene v tem znamenju pomembno, je, da je hrana kar najbolj neobičajna. Pustite torej domišljiji prosto pot.
Rak
Kolački, mafini in sveže pečena, še topla pita. S tem ga boste nedvomno navdušili. Vedenje, da vse to znate pripraviti sami, vam bo zagotovo prineslo dodatne točke.
Lev
V družbi leva ne bo odveč, če boste malce (ali dokaj) dramatični. Ker gre za ognjeno znamenje, boste pri njem s flambirano hrano vzbudili zanimanje in vedno dosegli pravi namen.
Devica
Kar koli ji boste postregli, naj bo dobro za njeno zdravje. To je pri devici vedno najpomembnejše, tudi večerja na vročem zmenku.
Tehtnica
Znamenje, ki velik pomen pripisuje uravnoteženi prehrani. In prav takšen naj bo obrok, ki ga pripravljate zanj. V njem ne sme manjkati maščob, beljakovin, ogljikovih hidratov in ne vlaknin, vse naj bo tudi v pravem razmerju.
Škorpijon
Jed naj bo razburljiva, če je le mogoče, malce porednega videza. Takšna, ki jo lahko uživata kar z rokami, si pri tem zapeljivo oblizujeta prste in seveda drug drugega hranita. S takšno boste rojenega v znamenju škorpijona zagotovo osvojili.
Strelec
Nikoli mu ne postavljate na krožnik dietne hrane. Pozabite torej na vse z manj maščobami in manj sladkorja. Strelec pač rad uživa življenje. Tudi za mizo ...
Kozorog
Zmernost kozorog najbolj ceni. Lahko mu pripravite povsem tradicionalne jedi, le naj ne bodo preslane, prebogate ali preveč začinjene.
Vodnar
Glede gurmanskih užitkov je najpreprostejše znamenje: postrezite mu smetano. Na sebi. Nedvomno bo užival v sladkanju z njo.
Ribi
Rade imajo nežno hrano, takšno, ki želodca ne obremeni preveč. Topla kremna juha ali paradižnikov koktajl je zanje popoln izbor. Če menite, da to ne bo dovolj, pripravite še testenine z lahko omako. In ne pozabite na lepo postrežbo. Estetika na krožniku je za ribe pomembnejša kot hrana sama.