GROZLJIV PRIZOR

Z materinim truplom je živela 30 let

Posmrtni ostanki Ukrajinke so ležali na divanu, obkroženi z ikonami.
Fotografija: Policisti so naleteli na grozljivi prizor.
Odpri galerijo
Policisti so naleteli na grozljivi prizor.

NIKOLAJEV – V strahotno zanemarjenem stanovanju v Ukrajini je policija naletela na grozljivi prizor. Da se v bloku dogajajo nenavadne stvari, so obvestili zaskrbljeni sosedje. Ob vstopu v stanovanje 77-letne ženske so policisti na divanu našli razpadajoče truplo ženske, domnevno njene matere, ki je umrla pred 30 leti. Ob njem so bile postavljene podobe ikon. Sobe in hodniki so bili polni smeti ter kupov časopisnega papirja.


Žensko truplo je bilo oblečeno v belo obleko, glavo je imelo pokrito, na nogah nogavice in čevlje. Lastnica stanovanja je bila ob prihodu policije živa, vendar je imela paralizirani obe nogi. Ležala je na tleh, potrebovala je nujno bolniško pomoč. V stanovanju ni bilo ne vode, ne plina, ne elektrike. »Na tleh ene od sob je sedela ženska, ki je bila obkrožena s smetmi. Upokojenka ni mogla hoditi in potrebovala je nujno pomoč. Prišlo je ambulantno vozilo, med ogledom preostalih sob pa smo našli mumificirano telo ženske,« je povedal predstavnik policije.

Upokojenka je živela sama in s sosedi ni imela stikov, nikoli jim ni odpirala. Stanovalci bloka so ji poskušali pomagati, na pragu so ji puščali hrano. Očitno pa nihče ni vedel, da živi z materinim truplom. Po grozljivem razkritju so 77-letnico odpeljali v bolnišnico in sprožili kriminalistično preiskavo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije