HRVAŠKA V ŠOKU

Taksist Igor jih je pobil šest, sodil si je v Brezovici

Ubita Maja bi čez nekaj dni praznovala 35. rojstni dan.
Fotografija: Hiša, v kateri je živela pobita družina. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Hiša, v kateri je živela pobita družina. FOTO: Zaslonski posnetek

ZAGREB – Na dan prihajajo nekatere podrobnosti zločina, ki je ponoči pretresel Hrvaško. Policija je v zagrebškem naselju Kajzerica v četrtek zvečer v družinski hiši našla šest trupel. Pod streli so padli dva moška, tri ženske in 10-letni otrok.
 
Morilec naj bi bil nekdanji mož ene izmed žrtev. Tri ženske in otroka je ubil pred hišo, truplo enega moškega so našli v sobi, drugo je ležalo na hodniku, 10-mesečni otrok je edini preživel masaker.
 
Policija je po srhljivem odkritju blokirala ves Zagreb v lovu za morilcem, malo po 4. uri pa so sporočili, da se je morilec med aretacijo ubil v Brezovici, 15 kilometrov od mesta, kjer je zakrivil enega najhujših pokolov pri naših južnih sosedih v zadnjem času.
 
Jutarnji list je razkril identiteto šestkratnega morilca. Pišejo, da je strašni zločin zakrivil Igor Nađ iz Vukovarja, ki se je preživljal kot taksist. Med njegovimi žrtvami sta mati in oče, njuni hčerki, sestri Maja in Josipa T., ubiti 10-letnik naj bi bil Majin sin. Maja naj bi čez nekaj dni praznovala 35. rojstni dan. Pod streli morilca je obležal še partner ene izmed hčera. Igor, nekdanji mož ene izmed žrtev, je domnevno moril iz ljubosumja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije