PIJANA ZA VOLAN

Razkrito, kdo je političarka Vera, ki je pijana povzročila smrtno nesrečo

Na dan prihajajo nove podrobnosti o pomočnici reškega župana.
Fotografija: FOTO: Twitter
Odpri galerijo
FOTO: Twitter

REKA – Hrvaško pretresajo nove podrobnosti o hudi prometni nesreči, v kateri je umrl 41-letni voznik. Poročali smo že, da je prometno nesrečo na istrskem ipsilonu povzročila pomočnica reškega župana Vera Begić Blečić (36), sicer vodja oddelka za šport in tehnično kulturo v tem hrvaškem mestu. V noči na četrtek se je najprej zaletela v škodo s slovenskimi registrskimi oznakami, nato pa nadaljevala vožnjo v nasprotni smeri ter trčila še v zaščitno ograjo. Odboj avtomobila je bil tako silovit, da je zadel peugeota s puljskimi registrskimi oznakami, ki se je prevrnil na bok. Na kraju je umrl 41-letni voznik. Slovenec (31) jo je na srečo odnesel le z zlomljenim bočnim ogledalom. Voznica Blečićeva je imela v krvi 1,81 promila alkohola. 

Sicer pa je bila političarka nekoč uspešna športnica, ki je dvakrat sodelovala na olimpijskih igrah v metu diska. Rojena je bila na Reki 17. marca 1982 v športni družini. Disk je vzela v roke že pri 12 letih, kar 21-krat je dosegla hrvaški rekord, od tega desetkrat v članski konkurenci. 

Begić Blečić je bila prva hrvaška metalka diska, ki ga je vrgla prek 60 metrov, ter bila 12 let zapored na vrhu Hrvaške. Nastopila je še na petih univerzijadah, njeni najboljši uvrstitvi pa sta bili četrto mesto 2007 v Bangkoku in leta 2009 v Beogradu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije