SRCE PARAJOČE

Nemočna opazovala, kako je njen ženin po poroki umiral

Imel je redko obliko raka.
Fotografija: Poroka Becce in Dana Thomasa. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Poroka Becce in Dana Thomasa. FOTO: posnetek zaslona

LONDON – Britanka Becca Thomas je v kavarni spoznala ljubezen svojega življenja Dana, ki pa ji je kmalu razkril žalostno resnico. Imel je redko obliko raka, ki je smrtonosna. Kljub temu je Becca prisegla, da mu bo do konca stala ob strani, Dan pa je razvoj svoje bolezni prek družbenih omrežij delil z milijoni po svetu.

Septembra lani sta se poročila, in to le nekaj tednov za tem, ko je Dan (32) Becco zaprosil za roko. Čeprav je Danova bolezen že tako napredovala, da je pri hoji potreboval palico in je hitro izgubljal težo, se je na poročni dan pred oltar sprehodil brez pripomočka. Po poroki se je moral takoj vrniti v bolnišnico, njegovo zdravstveno stanje pa se je naglo slabšalo. Namesto medenih tednov so sledili obiski pri zdravnikih in testiranja ter neizbežno Danovo umiranje.

Osem dni je Becca nemočno opazovala, kako življenje ugaša v njenem ženinu. Dan je umrl 28. septembra, le 16 dni po poroki, Rebecca pa je milijonom, ki so mu sledili na družbenih omrežjih, sporočila: »Bila sva neločljiva. Bil je moj najboljši prijatelj in me je vedno podpiral. Ni pomembno, kako dolgo poznate nekoga, kar šteje, je, kako preživita čas skupaj.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije