ELITNA PROSTITUCIJA

Med prostitutkami tudi starlete, ki zaslužijo do osem tisočakov

Vse se vrti okoli denarja.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

BEOGRAD – Nedavno so v Novem Beogradu aretirali sem prostitutk v stanovanju, kjer so klientom nudile spolne usluge, piše srbski Blic.

Aretirane so delale v dveh izmenah. Prva izmena je trajala od 13. do 20. ure, druga pa od 20. ure do 2., je razkrila predstavnica ministrstva za notranje zadeve Bojana Sekulić Stanković: »V stanovanju so poleg deklet našli še tri zvodnike, ki so delovali tudi kot varnostniki in vozniki. Če so dekleta morala nuditi svoje spolne usluge zunaj stanovanja, so jih odpeljali, pripeljali in jim služili kot neke vrste varovanje, saj ta dekleta nikoli ne vedo, kaj pričakovati in ali se bo kaj zgodilo, če ne gredo k redni stranki.«

Med prostitutkami so po besedah Stankovićeve tako študentke, gospodinje, zaposlene in nezaposlene. Stare in mlade. Med elitnimi prostitutkami je največ takih, ki so videti povsem povprečno, »normalno«, v Beograd pa so prišle iz drugih mest.
FOTO: Thinkstock
FOTO: Thinkstock

Ceno elitne prostitutke narekuje njen videz ter to, koliko je poznana v visokih krogih pa tudi v širši javnosti. Tiste, ki v medijih niso poznane, ne zaslužijo veliko. »Če so medijsko izpostavljene zaradi resničnostnih serij, škandalov, zgodb, ki se pojavljajo v medijih, lahko dobijo precej več denarja. »Pri njih se vse vrti okoli denarja. Dejstvo je, da one na policijo prihajajo z dragimi parfumi, umetnimi nohti, urejenimi pričeskami in dragim nakitom. Od kod nekomu, ki je starleta, džip, ki je dražji od stanovanja, v katerem živi povprečni stanovalec Srbije, pri tem pa nikjer ne dela, njen poklic pa je nadvse sumljiv?« pravi Stankovićeva in dodaja, da so že večkrat aretirali starlete iz obskurnih resničnostnih šovov.

Radodarna stranka

Prostitutke najpogosteje delajo za nekaj sto evrov, odvisno od tega, ali so angažirane za pol ure, uro ali se »posel« odvija v nekem hotelu, v katerem je gost angažiral dekle, ki je k njemu prišlo oddelat svoje pol ure, uro, ali pa gre za plačani konec tedna v tujini, je Stankovićeva še povedala za Blic.

Po njenih besedah je cena elitne prostitutke okoli 150 do 250 evrov na uro. Najdražja je bila ta, ki je v dnevu, dveh pri enem klientu zaslužila celo 8000 evrov. Bil je njen rojstni dan, stranka pa je bila očitno radodarna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije