VELIK PREOBRAT

Jekaterina gola bežala pred posiljevalcem, zdaj zaprli njo

Zgodilo se je v Dubaju-
Fotografija: Jekaterina Stecjuk. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Jekaterina Stecjuk. FOTO: Instagram

Ruska manekenka Jekaterina Stecjuk (22) si je zlomila hrbtenico, ko je gola skočila s šestega nadstropja razkošnega hotela v Dubaju, ker je menda skušala zbežati pred nasilnim moškim. Pri padcu si je poškodovala hrbtenico in je že prestala dve operaciji, zdaj pa se je znašla v priporu (njeno zdravstveno stanje je baje dovolj dobro), ker jo je domnevni napadalec, 39-letni pakistanski poslovnež, ki jo je po njenih besedah povabil, da bi se pogovorila o morebitnem poslu s kozmetiko, prav tako tožil za napad. 

Je skočila sama ali jo je porinil?

»Pograbil je velik nož s klubske mizice in jo držal za vrat. Porinil jo je ob steno in začel mahati z nožem ob njeni glavi ter ji grozil,« je dejala Jekaterinina mati Inga. Uspelo ji je zgrabiti nož, a »je skočil na njo in jo vlekel za lase, nato pa potisnil k tlom,« je še dodala mati, ki najbrž pripoveduje, kar je slišala od hčerke. Manekenki je baje uspelo obdržati nož v rokah in raniti napadalca, nato pa je skočila z balkona. Pakistanec je nato pobegnil na letališče, kjer pa so ga prijeli. Dubajski policiji je zatrdil, da je manekenka napadla njega in da jo je v samoobrambi po nesreči porinil skozi okno.

Pričakuje najhujše

Ruski vicekonzul je povedal, da Jekaterina pričakuje najhujše in da je v slabem čustvenem stanju, ni pa hotel razkriti, kaj je delala v Dubaju. Nekateri ruski mediji so poročali, da je tja prišla na enomesečno delo kot 'spremljevalka', za kar je prejela približno 6000 evrov.

Manekenka bo morala ostati v Dubaju ves čas preiskave, grozi pa ji tudi obtožba, ker je bila sama z moškim.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije