INDIJA

Brata in stric so jo (12) posilili, teta pa zadavila in obglavila

Obglavila jo je s srpom.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock

SAGAR – V Indiji so brata in stric posilili 12-letnico, nato pa jo je njena teta zadavila in obglavila. Izmaličeno truplo so našli dan kasneje v mestu Sagar v osrednji zvezni državi Madja Pradeš. Policija je postala sumničava, da je za smrt 12-letnice odgovoren njen stric, potem ko je soseda, s katerim je bil v sporu zaradi zemlje, obtožil, da jo je ubil.

Truplo odvrgli na polju 

Obdukcija je razkrila, da je bila nesrečna deklica posiljena tudi že v preteklosti, naknadna zaslišanja pa so razkrila, da so bili v njeno ugrabitev vpleteni tudi drugi družinski člani. Policija je ugotovila, da je brat dekle po ugrabitvi odpeljal v stričevo hišo, kjer sta jo oba moška posilila, nato pa se jima je pridružil še drugi brat. Ko je zagrozila, da bo šla na policijo, jo je teta zadavila in obglavila, truplo pa so odvrgli na polju. Policija je našla tudi s krvjo prepojena oblačila in morilsko orožje – srp.

Strašna statistika posilstev

Policija je strica in enega brata aretirala, drugi brat pa je na begu.
 
Gre za zadnje v nizu grozljivih posilstev v Indiji, kjer so leta 2016 imeli po 100 prijavljenih posilstev na dan, dejansko število pa je verjetno nekajkrat višje, saj storilci pogosto grozijo žrtvam.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije