NESREČE

Reševali so jo gasilci

Med Gornjo Radgono in Ptujem trčili osebni vozili, ena udeleženka huje ranjena.
Fotografija: Eno od vozil je odbilo na travnik. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Eno od vozil je odbilo na travnik. FOTO: Oste Bakal

MURSKA SOBOTA – V sredo ob 9.31 se je na regionalni cesti med Gornjo Radgono in Ptujem pripetila hujša prometna nesreča. Zunaj naselja Spodnji Ivanjci sta trčili osebni vozili, trk je bil tako silovit, da je eno od vozil odbilo s ceste na bližnji travnik, drugo se je prevrnilo na bok. Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona, ki so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom rešili ranjeno udeleženko.
Posredovali so člani PGD Murska Sobota. FOTO: Oste Bakal
Posredovali so člani PGD Murska Sobota. FOTO: Oste Bakal

Reševalci nujne medicinske pomoči iz Gornje Radgone so jo odpeljali v bolnišnico, stopnja njenih poškodb še ni znana. Kot nam je povedala tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš, se je nesreča zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje enega izmed vozil. Nastalo je za okoli 6000 evrov materialne škode.

Na drugi strani Slovenije, na območju, kjer za varnost skrbijo policisti Policijske uprave Koper, pa je istega dne pijan mladec povzročil kar dve nesreči. Najprej je zaradi nepravilnega premika z avtom trčil v parkirano vozilo in s kraja dogodka odpeljal, ne da bi lastniku podal svoje podatke. Ni minilo dolgo, ko je 20-letnik povzročil še eno, tokrat hujšo nesrečo.


Med vožnjo je mladi Hrvatinčan zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v Italijana, ki je pravilno pripeljal nasproti. Povzročitelja je odbilo v škarpo in poškodoval je še tam pritrjen poštni nabiralnik. Policisti, ki so prišli na kraj nesreče, so mu namerili kar 1,38 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije