INCIDENT

Med intervencijo fizično napadel gasilca

Objavljeno 01. marec 2018 09.09 | Posodobljeno 01. marec 2018 09.26 | Piše: A. L.

Pozvali so ga, naj se umakne, nato je sledil napad.

FOTO: arhiv
BOHINJSKA BISTRICA – Včeraj pozno popoldne se je v naselju Bohinjska Bistrica zgodila nesreča. Gasilci poročajo, da sta v križišču pri Zdravstvenem domu Bohinj trčili osebni vozili.

Gasilci PGD Bohinjska Bistrica so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, razsvetlili kraj nesreče, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, nudili pomoč policiji ter pomagali pri nalaganju vozil na avtovleko.

Štiri poškodovane osebe so najprej oskrbeli v bližnjem zdravstvenem domu, kasneje pa so jih prevzeli reševalci nujne medicinske pomoči z Bleda in jih odpeljali na nadaljnje zdravljenje.


Pri posredovanju pa se je zgodil še incident. Gasilci pišejo, da je eden izmed občanov (očividec), namesto da bi pomagal, raje fotografiral dogajanje in s svojo prisotnostjo v neposrednem delovišču oviral delo gasilcev. Zato so ga, tako gasilci, pozvali, naj se umakne, a je sledil fizični napad. »Lahko dodamo le obžalovanja vredno – 'Janko, upamo, da te roka fajn boli'!« so zapisali gasilci.
Deli s prijatelji