NAROK

Mandarić obžaluje Popovičevo potezo

Zaradi odsotnosti Solze Popovič preklican narok na ljubljanskem sodišču.
Fotografija: FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
FOTO: Jože Suhadolnik

LJUBLJANA – Narok na ljubljanskem sodišču v zadevi Popovič – Mandarić je bil preklican zaradi odsotnosti tožnice Solze Popovič.

Milan Mandarić ima do Solze Popovič med drugim terjatev v višini 485.000 evrov, ki je zavarovana s hipoteko na lokalu v Žusterni. Zaradi tega poteka na okrajnem sodišču v Kopru izvršilni postopek, ki ga želijo po mnenju Mandarićeve pravne zastopnice Carmen Dobnik Popovičevi pravni svetovalci onemogočiti, zato so na ljubljanskem sodišču vložili tožbo, s katero poskušajo dokazati, da sta posojilna pogodba in notarski zapis, s katerim je bilo dogovorjeno zavarovanje s hipoteko, nična in da v resnici Solza Popovič ni nikoli prejela denarja od Mandarića. 

Mandarić je ob tem izrazil obžalovanje, da je koprski župan Boris Popovič v svoje posle vključil lastno mater, ki se po njegovem mnenju niti ne zaveda, kaj njen sin v resnici počne. »Denar sem sicer posodil in je bil nakazan na račun Solze Popovič, vendar na prošnjo Borisa Popoviča,« pravi srbsko-ameriški poslovnež. »Žal mi je tudi, da moram tožiti gospo mater, ki jo je v to zgodbo, tako kot v več drugih podobnih primerih, zvlekel njen sin, da bi pred javnostjo prikrival svoja dejanja in premoženje.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije