PRETEP

Incident v Murski Soboti: na urgenci pretep, odvrgli tudi solzivec

Preiskava dogodka še poteka. 
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

MURSKA SOBOTA – Na urgenci v murskosoboški bolnišnici so se stepli. V pretepu sta bili udeleženi dve skupini in odvržen je bil tudi solzivec. Zaradi pretepa so morali delo v splošni bolnišnici prekiniti za dve uri, poroča 24ur.com.
FOTO: Tadej Regent, Delo
FOTO: Tadej Regent, Delo


Do incidenta je prišlo okrog 15. ure. Dogodek so potrdili tudi v Splošni bolnišnici Murska Sobota, prav tako tudi, da je bil v prostorih urgence odvržen solzivec. Delo je bilo prekinjeno za dve uri, kar pomeni, da bi prišlo do težav tudi ob morebitnih poškodbah udeležencev v pretepu, saj jim ne bi mogli pomagati.


Še huje bi bilo, če bi v tistem času na urgenco pripeljali kakšno hudo bolno ali poškodovano osebo. Tega se vročekrvneži niso zavedali, zato pa bodo povzročitelji najverjetneje odgovarjali na sodišču, saj jih že obravnava policija.
Urgenca v Murski Soboti. FOTO: Oste Bakal
Urgenca v Murski Soboti. FOTO: Oste Bakal

Kot je povedala Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota, so bili policisti »malo pred 15. uro bili obveščeni o pretepu v Splošni bolnišnici Murska Sobota«. O dogodku zbirajo informacije. Več bo najverjetneje znanega po prespani noči.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije