GROZLJIVKA NA TRŽAŠKI

FOTO: Sredi Ljubljane lov za ubežnikom: končalo se je z grdo nesrečo

Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je zapeljal z vozišča, trčil v drog javne razsvetljave, semafor, ograjo in stebriček ter nato še v hišo na Tržaški.
Fotografija: Semafor je pod silo udarca popustil, avto je precej uničen. FOTO: Jaroslav Jankovič
Odpri galerijo
Semafor je pod silo udarca popustil, avto je precej uničen. FOTO: Jaroslav Jankovič

LJUBLJANA – V križišču Tržaške in Bleiweisove ceste se je zgodila precej huda nesreča. Naš novinar, ki je bil na kraju, je fotografiral posledice, ki so res strašljive. Samo sreči se lahko zahvalimo, da v tistem trenutku pešci niso čakali na zeleno luč na semaforju, sicer bi se lahko končalo še bistveno slabše, kot se je.

Pri PU Ljubljana so razkrili, da so policisti danes nekaj minut po 7. uri na območju središča mesta opazili osebno vozilo alfa romeo brez registrskih oznak. Voznika so na predpisani način ustavljali, a tega ni upošteval, ampak je vožnjo nadaljeval. Ko je pripeljal po Trgu mladinskih delovnih brigad iz smeri Aškerčeve proti Langusovi, pa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča, trčil v drog javne razsvetljave, semafor, ograjo in stebriček ter nato še v hišo na Tržaški 2.

Po prvih podatkih je pri tem utrpel lažje telesne poškodbe.

Vozniku je bil odrejen strokovni pregled na zdravila, mamila in alkohol. Policisti so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, med vožnjo pa je zagrešil vrsto cestnoprometnih prekrškov.

Policisti še zbirajo obvestila in bodo ustrezno ukrepali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije