NEVERJETEN

FOTO: Policija v hišo 52-letnika, to so našli

Kazensko ga bodo ovadili.
Fotografija: FOTO: PU Celje
Odpri galerijo
FOTO: PU Celje

RADLJE OB DRAVI – Policisti policijske postaje v Radljah ob Dravi so v tem tednu pri 52-letnem moškem z območja upravne enote Radlje ob Dravi našli prirejen prostor za vzgojo konoplje.

Med hišno preiskavo so našli in zasegli več pripomočkov za gojenje konoplje, kot so svetilke, naprave za prezračevanje in drugo, ter okoli pol kilograma posušene konoplje, pripravljene za nadaljnjo prodajo, in 39 sadik konoplje visoke od 40 do 70 centimetrov.

Kazensko ga bodo ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje prepovedanih drog in nedovoljenih snovi v športu ter predhodnih sestavin za njihovo izdelavo in prometa z njimi.

V tem tednu so obravnavali še kaznivo dejanje omogočanja uživanja prepovedanih drog ali nedovoljenih stvari v športu, ki ga je storil mladoletnik doma z območja upravne enote Radlje ob Dravi. Obravnavali so ga tudi zaradi sumov kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete, zaradi česar ga bodo prav tako kazensko ovadili, so zapisali v poročilu PU Celje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije