KRIMINALKA V LJUBLJANI

FOTO: 31-letnik občanki grozil z nožem in ji odpeljal avto

Kmalu po ropu je povzročil prometno nesrečo.
Fotografija: Na Šmartinki je povzročil prometno nesrečo. FOTO: Goldy
Odpri galerijo
Na Šmartinki je povzročil prometno nesrečo. FOTO: Goldy

LJUBLJANA – Bralec nas je obvestil o prometni nesreči, ki jo je okoli 10. ure opazil na Šmartinski cesti v Ljubljani. Okoliščine smo preverili pri PU Ljubljana, kjer pa smo izvedeli, da ni šlo le za prometno nesrečo.

Okoli 8. ure so bili ljubljanski policisti obveščeni o ropu v križišču Kavčičeve in Zvezdne ulice.

Na Šmartinki je povzročil prometno nesrečo. FOTO: Goldy
Na Šmartinki je povzročil prometno nesrečo. FOTO: Goldy

Po do zdaj zbranih obvestilih je osumljenec oškodovanki z grožnjami, ki jih je podkrepil z nožem, odtujil osebno vozilo ter se nato z njim odpeljal po Šmartinski cesti, kjer je v križišču z Davčno ulico povzročil prometno nesrečo ter trčil v voznico osebnega vozila znamke Kia. Po nesreči je peš pobegnil s kraja, vendar so ga policisti ob pomoči informacij občanov kmalu prijeli in mu odvzeli prostost.

Oškodovanka ropa ni bila poškodovana, udeleženka v nesreči pa je utrpela poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v klinični center (domnevno gre za lahke poškodbe).

Osumljenec (31), ki je v policijskem pridržanju, bo priveden k preiskovalnemu sodniku. Trenutno pa policisti še zbirajo obvestila, saj so podani sumi kaznivih dejanj ropa, nevarne vožnje in zapustitve poškodovanca v prometni nesreči. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije