TRAGEDIJA

FOTO: 22-letnik umrl pod kolesi pijanega voznika

Povzročitelj (32) ni imel vozniškega dovoljenja, s kraja nesreče pa je pobegnil.
Fotografija: Huda prometna nesreča, v kateri je umrl kolesar. FOTO: PGD Mengeš
Odpri galerijo
Huda prometna nesreča, v kateri je umrl kolesar. FOTO: PGD Mengeš

MENGEŠ – Včeraj nekaj pred 21. uro so policiste obvestili o hudi prometni nesreči, za posledicami katere je umrl 22-letni kolesar. Zgodila se je na glavni cesti pri Mengšu.

Po zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja je ugotovljeno, da je 32-letni voznik osebnega vozila mitsubishi carisma vozil po glavni cesti iz smeri Mengša proti Mostam. Pri kraju Mengeš je na Gorenjski cesti domnevno zaradi vožnje preblizu roba vozišča trčil v zadnjo stran 22-letnega kolesarja, ki je takrat v isti smeri vozil pravilno ob desnem robu vozišča.

Huda nesreča pri Mengšu. FOTO: PGD Mengeš
Huda nesreča pri Mengšu. FOTO: PGD Mengeš

Pobegnil s kraja nesreče

Po nesreči je 32-letnik brez ustavljanja z vozilom pobegnil s kraja. Kmalu po nesreči je bil izsleden. Odrejeni preizkus je pokazal prisotnost alkohola. Odrejen mu je bil strokovni pregled z odvzemom krvi in urina. Prav tako je bilo ugotovljeno, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja.

Ogleda kraja nesreče sta se udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Policisti tudi danes nadaljujejo zbiranje obvestil o okoliščinah nesreče, poroča PU Ljubljana.
 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije