BOROVNICA

FOTO: Kaj se dogaja?! V hiši našli odprti plinski jeklenki

Eno osebo so pregledali reševalci.
Fotografija: Posredovali so gasilci. FOTO: PGD Borovnica
Odpri galerijo
Posredovali so gasilci. FOTO: PGD Borovnica

BOROVNICA – Ob 7.54 je bil na Dolu pri Borovnici v stanovanjski hiši zaznan vonj po plinu, poroča uprava za zaščito in reševanje. 

Gasilci PGD Borovnica so v hiši našli dve odprti jeklenki, ju zaprli in odnesli iz hiše, objekt prezračili, izmerili koncentracijo plinov in ugotovili, da ni več nevarnosti. Enega stanovalca so pregledali reševalci NMP Ljubljana. Prisotna je bila tudi policija. »Policisti so bili danes nekaj pred 8. uro s strani reševalcev obveščeni o dogodku v okolici Vrhnike. Do sedaj zbrana obvestila kažejo da je šlo za poskus samomora in da dogodek nima znakov kaznivega dejanja,« je povedala Maja Ciperle Adlešič, predstavnica za odnose z javnostmi na PU Ljubljana.

Aktivirani so bili še gasilci PGD Verd in GB Ljubljana, vendar njihova pomoč ni bila potrebna.

Pred dnevi je v Mariboru odjeknila eksplozija v stanovanjskem bloku, v kateri je bilo uničenih šest stanovanj, še 18 pa poškodovanih. Evakuirali so 30 stanovalcev, lastnik stanovanja, v katerem je eksplodiralo, pa je huje poškodovan. Eksplodiral je zemeljski plin, po neuradnih informacijah je zdaj huje poškodovani 52-letnik delal samomor.

Preberite še:

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije