LOČITEV

V zakon so jo prisilili ustvarjalci serije

Tako pravi Sophia Bush, ki je že pet mesecev po poroki s soigralcem Chadom sprožila ločitveni postopek.
Fotografija: Potencialnega partnerja zdaj išče med moškimi, ki berejo.
Odpri galerijo
Potencialnega partnerja zdaj išče med moškimi, ki berejo.

Navzven se je njuna zgodba pisala kot pravljica. Spoznala sta se leta 2003 med snemanjem najstniške serije One Tree Hill, njuna kemija pred kamerami pa je bila skoraj otipljiva. Tako verjetno nikogar ni presenetilo, da sta Chad Michael Murray in Sophia Bush romanco izza kamer nadaljevala, ko so te že davno ugasnile.

"Je kot prijetna sapica. Čudovita, prijazna, pametna. Osrečuje me. In ko sem se nekega jutra prebudil, sem vedel, da je to ženska, s katero si želim preživeti preostanek življenja," se je navduševal Chad, jo po hitrem postopku zasnubil in jo 11 mesecev pozneje popeljal pred oltar. A že pet mesecev pozneje se je znašel sredi ločitvenega postopka. "Javnost vidi le zunanjo sliko, ki pa je le vrh ledene gore," je zdaj, 13 let po koncu njunega kratkega zakona, dejala Sophia in dodala, da je bila v zakon s soigralcem tako rekoč prisiljena.
Sophia in Chad sta se sprva zaljubila pred televizijskimi kamerami.
Sophia in Chad sta se sprva zaljubila pred televizijskimi kamerami.

Bila sva neumna otroka

V seriji je bila njuna romanca burna, bila sta namreč dva kota zapletenega ljubezenskega trikotnika. Pa vendar je bila zgodba njunih televizijskih likov naravnost preprosta in skoraj nedramatična v primerjavi z resničnostjo. "Bila sva neumna otroka, ki se nikoli ne bi smela zaplesti," pravi rjavolaska in dodaja, da se s Chadom v resnici nikoli ni želela poročiti, a se ji je tedaj, stari komaj 22 let, zdel sprehod pred oltar edina možna pot, če ni želela razočarati vseh okoli sebe. "Ko ti šefi rečejo, da si edina oseba, zaradi katere se drugi pravočasno pojavi na delu, in je od tega odvisno, ali bodo vsi drugi pravočasno doma, da vidijo svoje otroke – kako bi lahko vse te ljudi pustila na cedilu?"

Verjetno je prav v tem grmu tičal zajec, da je Sophia le malo po izreku poročnih zaobljub že zaprosila za razveljavitev zakona. Razlog je bila prevara. A kakšna – tega ni nikoli natančno pojasnila. Sodnik je zato njeno prošnjo zavrnil, a je nato po petih mesecih vendar vložila ločitveni zahtevek in bila po kakšnem letu ločitvenega procesa spet uradno samska.

Chad, zdaj srečen z ženo Sarah, trdi, da se brez ljubezni ne bi nikoli poročil. FOTO: GULIVER
Chad, zdaj srečen z ženo Sarah, trdi, da se brez ljubezni ne bi nikoli poročil. FOTO: GULIVER

Po zvezdničini razlagi se s Chadom nikoli ne bi smela zaplesti, kaj šele poročiti, na to pa se je igralec, morda kar malce prizadet, odzval, da je "njena zgodba naravnost smešna ter da se nikoli ne bi poročil brez ljubezni". Morda mu gre verjeti, saj se je, vsaj z njegove strani, njuna zgodba pisala kot velika romanca. Sprva je namreč za dovoljenje za Sophijino roko – seveda brez njene vednosti – zaprosil njenega očeta, nato pa skrbno načrtoval, kako izustiti to najpomembnejše vprašanje. "Od doma sem jo moral zadrževati vse do večera, ko je že padla tema. Potreboval sem noč, saj sem stanovanje okrasil z 20 šopki rož in 500 prižganimi svečami, z balkona iz 18. nadstropja pa je nato lahko pogledala na velik svetlobni znak na teniškem igrišču z vprašanjem, ali bi se poročila z menoj." To jo je, vsaj v tistem hipu, prepričalo, da je privolila. Nato pa si je hitro premislila.

Od razpada zakona pred 13 leti sicer ni živela kot nuna, pa vendar je zdaj že krepka štiri leta povsem sama. A je ugotovila, kako bo morda vendar našla svojega princa. Na postajah newyorške podzemne železnice opreza za privlačnimi mladci, ki si čas, ko čakajo na svoj vlak, preganjajo z branjem. Pri tem ni pozorna le na njihov videz, temveč tudi na naslove knjig, ki jih berejo, saj bi ti znali marsikaj razkriti o njih.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije