Berite več!
Spoštovani naročniki,
v časopisni hiši Delo se zavedamo, da so zvesti bralci naše največje bogastvo. Zato namenjamo veliko pozornosti in skrbi ravno vam in poskušamo ponudbo čim bolj prilagoditi vašim potrebam in željam.
S ponudbo in storitvijo poskušamo biti vedno v koraku s časom, s prilagajanjem razvoju sodobnih interaktivnih tehnologij pa želimo svojo ponudbo tiskanih medijev razširiti še na področje elektronskih. Digitalne platforme nenehno posodabljamo, vsebinsko nagrajujemo in dodajamo nove, do uporabnikov prijazne možnosti in novosti.
Decembra smo za bralce znižali ceno dostopa do digitalnih vsebin.
Predstavljamo novo aplikacijo za pametne telefone Slovenske novice: Desetka. Aplikacija uporabnika vsak dan seznanja z najbolj viralnimi vsebinami tekočega dne, objavljenimi na spletnem portalu Slovenskih novic.
Izbor vsebin v aplikaciji ni uredniški. Gre za vsebine, ki so v trenutku odprtja aplikacije najbolj odmevne na družabnih omrežjih, bralci pa jih najbolj delijo s svojimi prijatelji.
Desetka je prva aplikacija časopisne hiše Delo, ki poleg sistemov iOS (iPhone) in Android podpira tudi Windows Mobile. Brezplačno si jo lahko naložite iz trgovin App Store, Google Play in Windows Store.
Uporabnikom aplikacije je v celoti brezplačno omogočen dostop do desetih najbolj odmevnih in zanimivih člankov, objavljenih na spletnem portalu Slovenskih novic. Za naročnike na enega od digitalnih paketov za mesec ali več, pa je dostop do vsebin na aplikaciji Desetka mogoč brez doplačila, saj je vključen v njihov paket.
Preizkusite Desetko v promocijskem obdobju do konca marca BREZPLAČNO.
Za več informacij obiščite www.slovenskenovice.si/desetka
Berite kjer koli in kadar koli.
Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela, d.o.o.
Informacije na brezplačni številki 080 11 99 ali e-naslovu narocnine@delo.si ,
tehnična podpora naročnikom pa na 01 / 4737 616 ali tehnicna.podpora@delo.si .
Tiskane izdaje
Se želite naročiti na tiskano izdajo?
Izberite med našimi tiskanimi
edicijami in se naročite.
Informacije na brezplačni številki 080 11 99 ali e-naslovu narocnine@delo.si , tehnična
podpora naročnikom za digitalne platforme pa na 01 / 4737 616 ali tehnicna.podpora@delo.si .
Ponudba Slovenskih novic