NEVERJETNA

Nenasitna učiteljica v enem dnevu poseksala dva učenca

Objavljeno: 22.09.2017 19:17Posodobljeno: 22.09.2017 19:17

Trije fantje so že dopolnili 18 let, le eden je bil mladoleten.

LITTLE ROCK – Biti učiteljica in miriti dijake ni vedno enostavno. Vsaj v današnjem času. A Jessie Lorene Goline s tem ni imela težav. Še več. Bila je zelo priljubljena, vsaj če sodimo po tem, da je med rjuhe zvabila kar štiri dijake. Od tega dva menda celo v istem dnevu. Prejšnjo sredo so učiteljico domiselnih pedagoških prijem aretirali. Štirje dijaki so priznali, da so se predajali posteljnim radostim z nenasitno učiteljico, na koncu pa tudi Golinova. 

Eden od dijakov je povedal, da ga je učiteljica umetnosti nekega dne ogovorila z besedami, da je postaven. Začela sta si pošiljati sporočila, Golinova pa mu je nato poslala svojo fotografijo v tangicah. Podobno so povedali še drugi trije, eden od njih je priznal, da sta seksala v njenem avtu med odmori. Nekoč se je celo zgodilo, da je najprej seksala z enim, nekaj ur kasneje pa je njene potrebe zadovoljeval že naslednji. Trije fantje so že dopolnili 18 let, le eden je bil mladoleten.

Ko je ravnatelj 25-letnico vprašal, ali je seksala z dijaki, mu je najprej odgovorila, da ne želi izgubiti svojega moža, potem pa le priznala vroče nadure. 

Pošljite nam fotografije ali video

Imate za nas zanimivo informacijo, fotografijo ali video?
Pošljite nam jih in opišite dogajanje.

Kdo, kaj, kje, kdaj, kako, ...?
Fotografije in video gradivo
Dovoljene datoteke: JPG, PNG, GIF, AVI, MOV, MP3, OGG do max. 5MB/datoteko.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja