Spletna mesta Dela, d. d., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

BRAVO

Ujeli so preprodajalce drog

Objavljeno: 04.01.2013 16:18Posodobljeno: 04.01.2013 16:18

Med preiskavami so policisti zasegli okoli 10 paketkov (za nadaljnjo enkratno uporabo) s heroinom in kokainom.

  • Fotografija je simbolična.

KOČEVJE, RIBNICA – Kriminalisti PU Ljubljana so 3. januarja 2013 na območju Ribnice in Kočevja na podlagi odredbe sodišča opravili več hišnih preiskav v zvezi s kaznivimi dejanji, povezanimi z nedovoljeno trgovino s prepovedanimi drogami. V večmesečni kriminalistični preiskavi je bilo ugotovljeno, da več oseb prodaja oziroma organizira prodajo prepovedane droge na območju Ribnice in Kočevja. Policisti in kriminalisti PU Ljubljana so pridobili dovolj informacij, na podlagi katerih so pridobili odredbo sodišča za hišno preiskavo. Doslej je bilo ugotovljeno 21 kaznivih dejanj, katerih je osumljeno sedem oseb. Trem (22, 29, 32 let) od teh je bila odvzeta prostost in bodo s kazensko ovadbo privedene k preiskovalnemu sodniku.

Med preiskavami so policisti zasegli okoli 10 paketkov (za nadaljnjo enkratno uporabo) s heroinom in kokainom, gotovino, avtomatsko puško in pištolo. V včerajšnjih dejavnostih so sodelovali policisti več policijskih postaj iz PU Ljubljane, kriminalisti sektorja kriminalistične policije PU Ljubljana in policisti GPU.

Povezane vsebine

Osrednje novice

Izredno opozorilo: sunki vetra pod Karavankami in na severovzhodu

Sunki vetra bodo presegali hitrost 70 kilometrov na uro.
France Arhar

Samoodstopljeni Arhar ne razume državnega menedžiranja

Tista podjetja, ki nimajo dovolj trdnih bilanc, so še vedno omejena s pridobivanjem virov financiranja.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!