KOPER

Policisti zašili preprodajalca drog

Objavljeno: 07.07.2010 10:17

Primorec odvisnikom prodajal heroin in kokain, v Krškem pa so dobili gojitelja trav'ce

  • Policisti so zasegli več drog.
KOPER, KRŠKO - S Policijske postaje Koper smo izvedeli, da so z zbiranjem obvestil in na podlagi prejete kazenske ovadbe ugotovili, da je 36-letni moški iz Olma v Kopru v preteklih mesecih trgoval s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih mamil.

Odvisnikom je prodajal heroin, zato so možje postave pri osumljenem opravili hišno preiskavo. Zasegli so 112 gramov heroina, 13 gramov kokaina, elektronsko tehtnico in preostale pripomočke, namenjene za preprodajo prepovedanih drog.

Po končanem postopku so 36-letnika s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ta je po zaslišanju zanj odredil hišni pripor.

Na drugem koncu Slovenije, v občini Krško, so policisti včeraj dopoldne opravili hišno preiskavo v Brestanici, kjer začasno bivata 31-letnik, ki ima stalno prebivališče v okolici Sevnice, in njegova 26-letna prijateljica iz Krškega. V eni od sob so v štirih koritih za rože našli in zasegli 76 sadik konoplje, velike od 10 do 70 centimetrov.

 

Povezane vsebine

Osrednje novice

Medvedka dobila ime: Franja in Rožmarin

Bralci Slovenskih novic ste odločilno pomagali pri izbiri imen za medvedji siroti.
Zoran Janković

Jankoviću pet milijonov evrov

KLM naložbe so imele v lasti 59.190 delnic ali 1,57 odstotka Mercatorja.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

nova
mobilna
aplikacija
stara aplikacija bo delovala samo še
mobilne trgovine