Spletna mesta Dela, d. d., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

PREDRZNO

Mladoletniki v Mariboru storili 15 ropov in tatvin

Objavljeno: 16.03.2012 16:00

Z denarjem so kupovali tudi drogo in avtomobile.

MARIBOR – Štajerski policisti so v torek prijeli štiri mladoletne Mariborčane, stare od 14 do 17 let, ki so od lanskega decembra storili najmanj 15 ropov, drznih tatvin in vlom. Žrtve njihovih predrznih dejanj so bili največkrat starejši občani, večinoma na območju Pobrežja in Tabora v Mariboru.

Kupili tudi tri avtomobile in drogo

Večino predmetov, ki so si jih mladostniki prisvojili, so policisti našli in zasegli ter vrnili oškodovancem, poleg tega pa so jim zasegli tudi manjšo količino denarja. Večino so namreč porabili, nekaj celo za nakup prepovedane droge in za nakup treh avtomobilov. Enega so prodali do zdaj še neznanemu kupcu, enega so dali na uničenje, tretjega pa so policisti zasegli.

Prijavite dejanje

Mladeniči so z dejanji povzročili za približno 5000 evrov škode, zaradi suma, da so storili še več kaznivih dejanj, pa policija nadaljuje zbiranje obvestil. Vse bodo ovadili pristojnemu tožilstvu, morebitne oškodovance pa prosijo, naj dejanja prijavijo najbližji policijski postaji ali prek telefonske številke 113.

 

Osrednje novice

Zdravilec, ki je pomagal že desettisočem

Jovan Tasić že deset let uspešno pomaga številnim hudo bolnim ljudem, predvsem otrokom.

VIDEO: Poplavni val: razglasili izredne razmere v petih občinah

Reke po Srbiji že tretji dan naraščajo, veliko ljudi je brez pitne vode.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!