ŽALOSTNO

Deset dni se je zaman borila za življenje

Objavljeno: 21.04.2017 09:09Posodobljeno: 21.04.2017 09:09

Nesreča se je zgodila 9. aprila, udeleženka je zdaj umrla v bolnišnici.

VIŠNJA GORA – Slovenske ceste so zahtevale novo življenje. Za posledicami prometne nesreče je v ljubljanskem kliničnem centru v sredo popoldne umrla udeleženka nesreče, ki se je 9. aprila zgodila na avtocesti na višnjegorskem klancu.

Poleg 81-letnice, ki je zdaj umrla, so se v nesreči poškodovali še trije udeleženci. Policija je ugotovila, da je 52-letni voznik osebnega avtomobila opel corsa vozil iz smeri Višnje Gore proti Grosupljemu po skrajno levem prometnem pasu desnosmernega vozišča avtoceste. Ko je z vozilom pripeljal do predela vozišča, ki poteka v blagem desnem ovinku po klancu navzgor, ni vozil po sredini prometnega pasu in je zapeljal levo na makadamsko bankino ob levem robu vozišča. Vozilo je nato zaneslo v levo prek travnate površine, kjer je trčilo v skalnato brežino. Po trčenju je nekaj metrov drselo, potem pa trčilo v kup zemlje, kjer ga je odbilo naprej in je obstalo na levem prometnem pasu.

V vozilu so bile poleg voznika še tri potnice (stare 29, 50 in 81 let), zdaj pa so policiste obvestili, da je 81-letnica za posledicami poškodb umrla.

Pošljite nam fotografije ali video

Imate za nas zanimivo informacijo, fotografijo ali video?
Pošljite nam jih in opišite dogajanje.

Kdo, kaj, kje, kdaj, kako, ...?
Fotografije in video gradivo
Dovoljene datoteke: JPG, PNG, GIF, AVI, MOV, MP3, OGG do max. 5MB/datoteko.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja