ŠOKIRALA STA

Zvezdnika razkrila, da sta poročena že 26 let

Poročil ju je romunski duhovnik.
Fotografija: Wyona Ryder in Keanu Reeves. FOTO: youtube
Odpri galerijo
Wyona Ryder in Keanu Reeves. FOTO: youtube

Slavna hollywoodska igralca Wynona Ryder (47) in Keanu Reeves (54) sta lani ponovno združila moči in zaigrala v filmu Destination Wedding, pri tem pa je Wynona razkrila, da sta s soigralcem tehnično gledano poročena že 26 let, natančneje od leta 1992, ko sta skupaj zaigrala v filmu Drakula.
 
Igralca sta šokirala, ko sta povedala, da sta se med snemanjem filma režiserja Francica Forda Coppole nevede poročila, ko sta se poročila njuna lika v filmu. Režiser je namreč za poročne prizore najel pravega romunskega duhovnika in ne igralca, ki bi igral duhovnika. Wynona in Keanu sta poroko zaigrala, a po ameriški zakonodaji ni potrebno, da par poroči matičar, saj tudi zakonska zveza, sklenjena pred duhovnikom, velja za uradno in zakonito.

 »Dobro jutro, moj mož«

»Prisežem, da sem prepričana, da sva s Keanujem poročena v resničnem življenju. Snemali smo ta prizor in pravi duhovnik naju je poročil,« je dejala Wynona med pogovorom za Entertainment Weekly. Njen soigralec in – kot kaže – mož se tega ni spomnil, dokler ni pripomnila, da se je to zgodilo na dan zaljubljencev leta 1992. »O, Bog, pa sva res poročena,« je vzkliknil.
 
»Odkar je ugotovila, da sva poročena, mi večkrat pošlje esemes v smislu: 'Dobro jutro, moj mož.' Ne vem, kako naj ji na to odgovorim,« pravi Keanu.
 
Niti Wynona niti Keanu se nista nikoli vede poročila. Wynona je od leta 2011 z modnim oblikovalcem Scottom Mackinlayjem Hahnom, Keanu pa je po dostopnih informacijah samski, čeprav so ga od smrti njegove nekdanje partnerice Jennifer Syme leta 2001 povezovali s številnimi lepoticami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije