TRETJIČ OČE

Zvezdnik hčerke ne želi spoznati

Deklica je stara že en mesec, Owen Wilson pa zavrača tako obiske kot skrbništvo.
Fotografija: S hčerko ne želi imeti opravka. Foto: Guliver
Odpri galerijo
S hčerko ne želi imeti opravka. Foto: Guliver

Morda se ni ustalil in osnoval tradicionalne družine z ženo in otrokom, pa vendar je svetlolasi zvezdnik, po katerem se pretaka precej svobodnjaška kri, ki mu ne pusti, da bi se zavezal le eni ženski, vseeno očka. Prej nepoznano vlogo je Owen Wilson sprejel z obema rokama, ko se mu je iz razmerja z Jado Duello pred sedmimi leti rodil prvorojenec Robert. Podobno se je zaljubil tudi v Finna, ki se je tri leta pozneje rodil iz njegovega ljubimkanja s Caroline Lindqvist. Kajti čeprav je zvezdnik odkorakal iz življenja tako Jade kot Caroline že kmalu po rojstvu otrok, sta fantiča ostala pomemben in velik del njegovega življenja.

Mala Lyla je izrezana podoba svojega očeta. Foto: instagram
Mala Lyla je izrezana podoba svojega očeta. Foto: instagram
Česar pa ne more trditi Lyla, ki je pred komaj enim mesecem privekala na svet, a svojega očeta še videla ni. »Svoje hčere ne želi spoznati,« je povedal vir in dodal, da naj bi igralec že junija, ko je od tedaj noseče Varunie Vongsvirates zahteval test očetovstva, uradno napisal sodišču, da si ne želi ne pravic obiskovanja ne kakršne koli oblike skrbništva.

Skoraj pet let, četudi s prekinitvami, je ljubimkal z Varunie, po eni od njunih noči strasti pa je pod temnolaskinim srcem začelo rasti novo življenje. A novice, da bo že v tretje oče, Owen ni sprejel radostno in z odprtimi rokami. Na njegovo željo je Varunie morala s testom očetovstva dokazati, da je otrok res njegov. A tudi po potrditvi se njegov odnos ni spremenil. Nasprotno, kot da si ne bila blizu skoraj pet let, naj bi Varunie odrezal iz svojega življenja in ves čas nosečnosti z njo ni niti enkrat stopil v stik. Pa tudi po prihodu malčice se mu srce ni omehčalo.


Varunie s svojim nekdanjim ljubimcem ni imela stikov, odkar mu je povedala, da je noseča.
Varunie s svojim nekdanjim ljubimcem ni imela stikov, odkar mu je povedala, da je noseča.
»Z Varunie ni bil v stikih ne med nosečnostjo ne po porodu. Hčerke ne želi spoznati, zavrača tako obiske kot skrbništvo,« je povedal vir in dodal, da je kljub Ownovemu očitnemu nezanimanju za lastno kri malčica izrezana slika svojega zvezdniškega očeta. »Je svetle polti, ima blond laske in modre oči. Kot Owen je.« Česar igralec morda niti ve ne, saj deklice, čeprav je stara že en mesec, še ni videl. »To je zelo osebna stvar, zato o tem ne bom rekel ničesar,« pa je vse, kar je dejal Wilsonov predstavnik.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije