TEŽKA NESREČA

FOTO: Šok v Srbiji, znani pevec se bori za življenje

Lazić je v umetni komi.
Fotografija: Darko Lazić. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Darko Lazić. FOTO: Instagram

BEOGRAD – »Darko Lazić je v slabem stanju, njegovo življenje je ogroženo, to je vse, kar lahko rečem,« je za srbski Kurir povedal direktor klinično-bolnišničnega centra v Zemunu Dragoš Stojanović, v katerega so po hudi prometni nesreči prepeljali znanega srbskega pevca.

Lazića, ki je 13. oktobra dopolnil 27 let, so najprej nameravali operirati, a ga zdravniki niso smeli, ker ne vedo, ali ima notranje krvavitve. Naravnali pa so mu stegnenico in je na aparatih za umetno dihanje ter v umetni komi. Ima tudi hematom na glavi in polomljena rebra.


Nesreča, v kateri se je hudo poškodoval, se je zgodila zjutraj v Brestaču poleg Pećinaca. Njegov avtomobil je zletel s ceste in se prevrnil. Pevec naj ne bi uporabljal varnostnega pasu, njegovo kri pa bodo poslali v analizo, da bi ugotovili, ali je vozil pod vplivom alkohola.

V bolnišnico so prispeli njegovi starši in zaročenka Marina Gagić. Mama Branka je medijem povedala, da se zelo boji za sina. Pevčev brat pa je po poročanju srbskih medijev zelo vznemirjen, joka in želi videti brata, a mu medicinsko osebje tega ne dovoli, saj je Darko na intenzivni negi. Prišla je tudi Darkova nekdanja žena Ana Sević, ki naj bi prosila zdravnike, da ga rešijo. Njuni skupni hčerkici Loreni naj še ne bi povedala za očetovo hudo nesrečo.


Pred novinarje je stopil njegov menedžer Miljan Vračević: »Nisem ga videl niti ga ni mogoče videti.« Povedali so mu, da ima zlomljeno nogo in rebra. Kako je prišlo do nesreče, ne ve, prav tako ni seznanjen s tem, ali je bil v trenutku nesreče pijan ali ne, je razvidno s posnetka, objavljenega na youtubu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije