TRAGIČNO

Žena Bodeja Millerja objavila fotografijo, ki vam bo strla srce

Nekdanji smučar in njegova žena sta junija izgubila hčerko.
Fotografija: Bode Miller. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Bode Miller. FOTO: Instagram

Letos 10. junija se je Bodeju Millerju in njegovi ženi Morgan Beck podrl svet. Njuna 19-mesečna hči Emeline Grier je utonila v sosedovem bazenu. Zakonca sta o tragediji spregovorila za ameriške medije in opisala žalost, ki ji prestajata. »Minilo je 37 dni, odkar sem držala v rokah svojo malo deklico. Molim za vse starše, da nikoli ne bi doživeli takšne bolečine,« je pred časom na instagramu ob fotografiji svoje preminule hčerke zapisala 31-letna Morgan, ki trenutno z nekdanjim smučarjem pričakuje nov naraščaj. Sedaj pa je v želji, da bi druge starše opozorila na nevarnost, kako hitro lahko otroci utonejo, objavila pretresljivo fotografijo, na kateri v naročju drži Emeline, priključeno na aparate, medtem ko se zdravniki borijo za njeno življenje.

»Želim si, da bi te še enkrat držala«

»Želim si, da bi imela še en dan, da bi te držala, a dokler ne pride ta dan, deluj še naprej prek mene in mi daj moč, da opozarjam druge, moja ljubezen. Ko sem te tedaj držala v naročju, sem ti rekla, da še vedno lahko spremeniš svet, da še vedno lahko premikaš gore. Vsak korak, ki ga naredimo naprej, je zaradi tebe in Levija. Tvoja stopinja bo za vedno ostala na tem svetu. Ljubim te. Moja deklica,« se glasi ganljivi zapis Morgan pod fotografijo.



Na tragičen dan se je Morgan udeležila zabave pri sosedih, Emeline pa se je izmuznila na vrt in padla v bazen. Po približno 30 sekundah je Morgan ugotovila, da je pred hišo pretiho in takoj odšla iskat deklico, a je bilo žal že prepozno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije