STVAR NAVDIHA

Z obrito glavo tudi v San Remo

John Travolta se je čez vikend mudil na glasbenem festivalu.
Fotografija: Olivia Newton-John in John Travolta v uspešnici Briljantina iz leta 1978. FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Olivia Newton-John in John Travolta v uspešnici Briljantina iz leta 1978. FOTO: Guliver/cover Images

Hollywoodski megazvezdnik John Travolta se je minuli konec tedna mudil pri naših sosedih. Zvezdnik enega najuspešnejših muzikalov vseh časov Briljantina (Grease) je obiskal San Remo. Tja so ga privabili kot glavnega gosta na vsakoletnem tekmovanju Sanremo Young, kjer pod pokroviteljstvom mestnega Teatro Ariston izbirajo najstniške glasbene upe.
Igralec iz New Jerseyja je pritegnil veliko pozornosti, saj se je nedavno odrekel lasuljam in se začel v javnosti pojavljati z obrito glavo. S tem je 188 centimetrov visoki zvezdnik dokončno utišal zlohotne jezičke, ki so se že dolgo brusili ob njegovih poskusih prikrivanja pleše. Treba je priznati, da novi videz 64-letnemu Američanu pristaja. »John je fantastična in preprosta oseba. Takšni so lahko le pravi umetniki,« je bila nad zvezdnikom navdušena voditeljica prireditve Antonella Clerici, ki ni izpustila priložnosti in se je z njim fotografirala, nato pa posnetek objavila na spletu.

Ženi Kelly Preston je njegova nova pričeska všeč. FOTO: Guliver/getty Images
Ženi Kelly Preston je njegova nova pričeska všeč. FOTO: Guliver/getty Images


Travolta je stopil pred novinarje, ki so ga med drugim spraševali o novem videzu. Povedal je, da je zelo prijetno imeti obrito glavo. »Poglejte, moj novi videz je bil stvar navdiha,« je potrpežljivo pojasnjeval zvezdnik. »Šlo je za idejo, ki se mi je utrnila za novo leto. Vsem je bilo zelo všeč, zato sem se odločil, da bom nekaj časa pač tak. Bomo videli, kaj se bo zgodilo.«
Igralec že nestrpno čaka na svoj novi film o avtomobilskih dirkah z naslovom Trading Paint. V njem igra veterana dirk, ki poskuša kariero uravnotežiti z odnosom, ki ga ima s sinom (igra ga Toby Sebastian). Tudi sicer ponuja film zvezdniško zasedbo, saj nastopajo Shania Twain, Barry Corbin, Rosabell Laurenti Sellers in Michael Madsen. Slednji povezuje Travolto in Quentina Tarantina, saj je igral v vrsti uspešnic, kot je Stekli psi iz leta 1992, v katerem je upodobil Vica Vego, no, Travolta pa je dve leti pozneje v filmu Šund (Pulp Fiction) igral njegovega brata Vincenta Vego.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije