LOČENO GOSPODINJSTVO

Z možem živi le štiri dni na teden

Gwyneth Paltrow z Bradom Falchukom živi v ločenem gospodinjstvu. Na medene tedne je vzela tudi bivšega moža z novim dekletom.
Fotografija: Poročena sta že skoraj eno leto, a vendar ne živita skupaj.
Odpri galerijo
Poročena sta že skoraj eno leto, a vendar ne živita skupaj.

Konvencionalnost pač ni zanjo. Oskarjevka Gwyneth Paltrow namreč zadnja leta s skoraj vsakim svojim dejanjem in odločitvijo vztrajno dokazuje, da pač ni takšna kot drugi in da mora prav vsako stvar storiti najmanj malenkost drugače kot ves preostali svet.
Gwyneth je goreča zagovornica zdrave prehrane.
Gwyneth je goreča zagovornica zdrave prehrane.

Tako se hollywoodska blondinka od Chrisa Martina, ko je v njunem zakonu nepopravljivo in katastrofalno počilo, ni ločila, ampak sta se »zavestno razparčkala«. Nadalje je, ko je lansko jesen še v drugo zakorakala pred oltar, na medene tedne odšla ne le z novim možem Bradom Falchukom, na poročno potovanje na rajske Maldive ju je spremljal tudi njen bivši.
Tri dni na teden ima le zase.
Tri dni na teden ima le zase.

Zdaj pa je poduhovljena igralka razkrila, da z Bradom živita skupaj le štiri dni na teden − tudi, ker tako ohranjata polarnost v svojih življenjih, kar je po besedah igralkine svetovalke za intimo Michaele Boehm precej pomembno, če želiš razmerje ohranjati sveže in strastno tudi na dolgi rok.


Skupaj imata štiri otroke


Septembra lani se je po treh letih romance zaobljubila hollywoodskemu producentu Bradu, prepričana, da je on moški, s katerim ji je bilo že od začetka namenjeno biti. A sta oba morala sprva priti do te stopnje v življenju, z vsemi izkušnjami, ki sta si jih nabrala do tedaj, »ko imamo že polovico življenja za sabo, smo namreč precej bolje pripravljeni, da si izberemo življenjskega partnerja«.

Tedaj Gwyneth in Brad nista v eno prepletla le svojih življenj, združila sta tudi družini, ki sta si ju prej ustvarila. Ona z Martinom, s katerim sta se ji rodila hči Apple in sin Moses, medtem ko sta se Bradu v prejšnjem zakonu rodila hči Isabella in sin Brody. In prav zaradi te četverice, ki se je morala z vnovično poroko staršev navaditi na novo družinsko dinamiko, mladoporočenca nista nemudoma zaživela skupaj. Otrokom sta namreč želela dati čas, da se navadijo na nove okoliščine. A sta v tem času zaljubljenca očitno spoznala, da jima povsem ustreza, da nimata svoje druge polovice nenehno ob strani.
Na medene tedne nista šla sama. Fotografije: instagram
Na medene tedne nista šla sama. Fotografije: instagram

»Vsi poročeni prijatelji mi pravijo, da zveni najina ureditev idealno in naj je nikakor ne spreminjava,« je dejala Gwyneth, z dodatkom, da je njuno neortodoksno bivanjsko ureditev požegnala tudi njena učiteljica intime. Da bosta, vsaj če bo obveljala Gwynethina beseda, še naprej živela štiri dni na teden v njeni hiši, preostale tri pa bo Brad v svoji hiši, sicer precej blizu ženine, a hkrati dovolj daleč, da imata čas zase. Čeprav je vprašanje, ali se s tem v celoti strinja Brad, saj naj bi pred nekaj dnevi dal svojo hišo na nepremičninski trg. Za zajetnih 10 milijonov.

Komur vodenje ločenih gospodinjstev zvezdniških mladoporočencev zveni nenavadno, bo morda še bolj začuden nad njunimi medenimi tedni. Kajti če zaljubljenci na teh tradicionalno uživajo drug z drugim, Brad in Gwyneth na te nista odšla romantično sama, ampak so se jima pridružili tudi igralkina otroka, njen bivši mož in, da še podčrtajo modernost in netradicionalnost, Martinova nova srčna izvoljenka Dakota Johnson.
Poročena sta že skoraj eno leto, a vendar ne živita skupaj.
Poročena sta že skoraj eno leto, a vendar ne živita skupaj.

»Chris je del družine in z Bradom sta dobra prijatelja,« je Paltrowova obrazložila nenavadno kombinacijo. A če je Dakoto šele po skupnem tropskem oddihu dokončno sprejela in vključila v nenavadno družino, je kristalno jasno, da bo Chris vedno del njene družine. Kar Gwyneth dokazuje tudi s tem, da ima njen bivši v njeni hiši še vedno svojo sobo. Ki jo lahko uporabi, kadar želi.​
 

Vse življenje se uči


Lepotička je prepričana, da se je, odkar se je zaljubila v Brada, že marsičesa naučila. »Prvič imam občutek, da sem v odraslem razmerju, kar pa je na trenutke precej mučno, saj tovrsten odnos zahteva nivo intimnosti in komunikacije, kakršnih nisem poznala. Z Bradom sem spoznala, da se tega bojim,« priznava igralka, ki se uči biti partnerica in žena, mati in mačeha. »Včasih je zapleteno in težko,« sploh nenehna pogajanja s 13-letnim sinom Mosesom, predvsem ko beseda nanese na hrano.


»Vsak dan je vojna. Jedel bi le pohane piščančje medaljončke, francoski krompirček in pil izotonične napitke.« Kar je za gorečo zagovornico zdrave prehrane kot nož v srce. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije