POROKA

Z Američanko se je poročil tudi markiz

Frederick Hervey je vzel nekdanjo manekenko Meredith Dunn. Obljubil si je, da bo opral družinsko ime in povrnil premoženje.
Fotografija: Poročila sta se v Londonu. FOTO: Wenn.com
Odpri galerijo
Poročila sta se v Londonu. FOTO: Wenn.com

Medtem ko je ves svet nestrpno pričakoval poroko med princem Harryjem in Meghan Markle, ki se je v Londonu začela ob 11.45 po lokalnem času, se je ta teden od samskega stanu poslovil tudi brat lady Victorie Hervey Frederick, markiz Bristolski. Tudi njegovo srce se je, kot Harryjevo, ogrelo za Američanko, kustosinjo in strokovnjakinjo za umetnost Meredith Dunn. Par si je večno zvestobo obljubil v Londonu, nedaleč od Kensingtona, kjer se je odvijala medijsko veliko odmevnejša poroka.

A tudi na markizovi poroki visokih gostov ni manjkalo. Seveda sta brata prišli podpret lady Victoria Hervey, 41-letna nekdanja manekenka, ki je srečo poskusila tudi v igralstvu, a ji ni šlo najbolje, in lady Isabella Hervey, ki se je prav tako preizkusila v igralstvu in manekenstvu, a brez opaznejših uspehov. Med svati je bilo opaziti tudi Donno Air, ki je bila do decembra partnerica Jamesa Middletona, brata vojvodinje Kate. Tokrat je na poroko prišla v spremstvu novega postavnega nepremičninarja Bena Carringtona. Z njim se je prvič v javnosti pokazala le nekaj dni po razhodu z Jamesom in mnogi so ugibali, ali ni bil prav Ben razlog za konec petletne ljubezni med Donno in Jamesom.

Markiz Frederick Hervey in Meredith Dunn FOTO: Wenn.com
Markiz Frederick Hervey in Meredith Dunn FOTO: Wenn.com

Frederick in Meredith sta se spoznala v New Yorku, kjer ima ona uspešno svetovalno agencijo. Oba sta premožna, markiz pa bi pod palcem lahko imel še precej več, če ne bi eden od njegovih pokojnih bratov John brezglavo zapravil in zakockal prek 30 milijonov evrov družinskega premoženja ter za nameček izgubil tudi družinsko hišo. Frederick si je obljubil, da bo opral družinsko ime in povrnil vsaj nekaj premoženja, ki so ga izgubili zaradi razsipnega brata.

»Nisem pozabil, kaj se je zgodilo moji družini, in ničesar se ne sramujem, a tudi pretirano ne razmišljam o tem. Iz vsega sem se poskušal naučiti, kar sem se lahko, in živeti naprej. Zaradi tega, ker sem izgubil dva brata, sem se začel bolj zavedati svoje smrtnosti in končnosti življenja, tega, da je treba trdo delati in se truditi za reči, ki so pomembne, saj tu nimamo neskončno časa,« je dejal markiz.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije