BREZ SRAMU

VIDEO: Era resničnostnih šovov, polnih seksa

Na začetku so se še skrivali ...
Fotografija: FOTO: Zadruga
Odpri galerijo
FOTO: Zadruga

Ob gledanju resničnostnih šovov mnogi ne morejo verjeti, kaj vse lahko vidijo na malih zaslonih in kje najdejo ljudi, ki so pripravljeni tovrstne zadeve prakticirati pred širnim svetom. Pojavljajo se scene, polne ogabnosti, pa tudi takšne, kjer bi človek že pomislil, da je zašel na katerega od pornoprogramov. Zdi se, da so vse meje padle in da to gledalci želijo. Kot bizarnost naj navedemo, da so v enem od srbskih šovov celo ponujali nagrado tistemu, ki bi v tem 'zaporu', kamor so vstopili po lastni volji, spočel otroka ...

Južno od naše meje gledalce v zadnjih dneh, tednih in mesecih vznemirja šov Zadruga. Seksa jim ne manjka, pa tudi drame ne. V šov je eden od tekmovalcev vstopil poročen in spoznal žensko, s katerim je prevaral svojo ženo. Zdaj je z ljubico skupaj, njegova formalna soproga je prav tako vstopila v šov in se poteguje za glavno nagrado, njen mož pa pred kamero obdeluje ljubico.

​Tukaj je še 18-letna nesramežljiva Mina, ki rada seksa pred kamero. Po tem pa za 'higieno' poskrbi kar z robčki, ki jih skrbno hrani v predalniku ob postelji. Mnogi so zgroženi nad njenim početjem. »Kot živali. To ni ljubezen, ampak samo seks, samo zadovoljevanje potreb,« ugotavlja ena od gledalk. Nekaterim ni jasno, ali se deklina sploh zaveda, da jo gleda tudi njena družina ... Seveda pa mnogi ugotavljajo, da gre zgolj za marketing, kajti tudi slaba reklama je boljša od nikakršne, mar ne?


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije