WIMBLEDON

VIDEO: Đoković proslavljal zmago v sinovem objemu

Stefan je navdušeno ploskal.
Fotografija: Jelena s Stefanom, ki je prvič lahko v živo spremljal zmagoslavje očeta. FOTO: AP
Odpri galerijo
Jelena s Stefanom, ki je prvič lahko v živo spremljal zmagoslavje očeta. FOTO: AP

LONDON – Nadvse čustvena je bila velika zmaga Novaka Đokovića v Wimbledonu. Po dveh letih kalvarije s poškodbami in menjavami v strokovnem štabu se je vrnil na teniški vrh. Toliko več pa mu je četrti naslov na sveti travi pomenil tudi zato, ker ga je z lovoriko v živo prvič videl njegov 3-letni sin Stefan.

»Tata, tata,« je razposajeno klical 3-letni malček, ko je v naročju mame Jelene zagledal očeta na igrišču. Njegov očka je bil seveda globoko ganjen: »To je zame prvič, da slišim, kako me nekdo na igrišču kliče 'očka, očka'. Rad te imam, sin moj, najbolj na svetu.« 


V Wimbledonu sicer otrokom, mlajšim od pet let, ni dovoljen vstop na tribune, a po koncu dvoboja so naredili izjemo, tako kot že denimo lansko leto, ko sta na podelitev pokala prišla tudi dvojčka Rogerja Federerja.

Zelo čustveno je bilo tudi v zaodrju, ko je Stefan Novaku stekel v objem, je pa očka komaj čakal, da objame tudi 10-mesečno hči Taro, ki se je sicer te dni v Wimbledonu družila z vrstnico Alexis Olympio, hčerko Serene Williams. Deklici imata rojstni dan povsem blizu (rojeni sta 2. in 3. septembra).


Đokovićeva sta sicer dolgo skrivala sina pred javnostjo, v zadnjem času pa vendarle večkrat objavila kakšno fotografijo tudi na spletnih omrežjih. Pred turnirjem v Wimbledonu se je pojavil tudi posnetek, kako oče in sin igrata tenis ...


Novak  je četrtič osvojil Wimbledon. FOTO: Reuters
Novak  je četrtič osvojil Wimbledon. FOTO: Reuters

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije