POROKA

V belih bikinkah skočila v zakon s kuharjem

Heston Blumenthal se je poročil na rajskih Maldivih. Lani je z 20 let mlajšo izbranko dobil prvorojenca.
Fotografija: Romantika Maldivov ju je očitno prevzela.
Odpri galerijo
Romantika Maldivov ju je očitno prevzela.

Lansko leto je bilo za Hestona Blumenthala prelomno. Tudi uradno je namreč končal 28-letni zakon s srednješolsko ljubeznijo Zanno, čeprav so se njune poti razšle že šest let prej. Kuharski chef se je začel greti v objemu dve desetletji mlajše Francozinje Stephanie Gouvei, ki naj bi mu lani tudi rodila otroka.

Čeprav bi pričakovali, da bo dojenček vez med njima še okrepil, je letos začelo pokati. Tako močno, da sta bila še pred dobrim mesecem celo blizu konca in sta menda že živela ločeno. A očitno sta želela krizo prebroditi, zato sta se odpravila na romantično potovanje na Maldive, ki so se izkazali kot raj za romance. Ne le da jima je uspelo zakrpati luknje, temveč sta si celo izmenjala poročne zaobljube.

Heston Blumenthal  FOTO: JSN
Heston Blumenthal  FOTO: JSN

Idilično otočje, obdano s turkiznim morjem, verjetno v vsakomur prebudi romantično žilico, pri Hestonu pa celo tako zelo, da je svojo Stephanie zasnubil in poprosil hotelskega menedžerja, ali bi lahko organiziral poroko. Še istega dne. In je osebje letovišča napelo vse moči ter na peščeni plaži pripravilo pravljično kuliso sanjske poroke.

Zahajajoče sonce je večerno nebo že rahlo obarvalo roza. Heston v belih lanenih oblačilih, njegova nevesta v belih bikinkah in beli prosojni oblekici za plažo. Šopki tropskega cvetja in okras iz eksotičnega sadja. Ter uradnik, prav tako v belem, ki ju je vodil skozi izmenjavo poročnih zaobljub. Še poljub ženina in neveste, ki so mu bili priča njun dojenček ter peščica hotelskih gostov, tudi v vlogi prič. In že sta Heston in Stephanie lahko v noč odkorakala kot mož in žena.

»Videti sta bila blaženo srečna. Poročila sta se v intimnem obredu na plaži, ob sončnem zahodu,« je povedal vir, radostno vest pa je že potrdil kuharjev predstavnik. »Z veseljem sporočata, da sta se poročila. Zdaj pa si bosta privoščila še nekaj časa zase, saj želita užiti vsako sekundo njune sreče.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije