HUDE OBTOŽBE

Urinirala je po njej in jo grabila za prsi

Pevka se je znašla v pravni drami.
Fotografija: Stella Bulochnikov in Mariah Carey. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Stella Bulochnikov in Mariah Carey. FOTO: Instagram

Pisali smo že, da se je Mariah Carey s svojo nekdanjo menedžerko in prijateljico Stello Bulochnikov dosegla dogovor, potem ko je ta pevsko divo obtožila, da se je neprimerno vedla, med drugim je menda pred njo hodila gola.
 
Sedaj pa se je oglasila še Lianna Shakhnazaryan, nekdanja asistentka ene najbolj priljubljenih ameriških pevk. Obtožuje jo fizične in psihične zlorabe, še hujše obtožbe pa je izrekla na račun Bulochnikove, za katero v tožbi trdi, da jo je tudi spolno zlorabljala. Domnevno jo je udarjala po zadnjici in grabila za prsi, ji govorila, da je armenska kurba, in celo urinirala po njej. Lianna v tožbi še trdi, da je Mariah vedela za zlorabe in jih odobravala ter da jo je odpustila leta 2017 po dveh letih dela, potem ko jo je opozorila na obnašanje Bulochnikove.

Posnetki, ki niso za javnost

Je pa tudi Mariah vložila tožbo proti Lianni. Obtožuje jo, da je prekršila dogovor o tajnosti, potem ko jo je na skrivaj snemala in kasneje v zameno za posnetke zahtevala osem milijonov dolarjev. Na posnetkih so zelo intimni prizori Mariah, ki trdi, da je svojo nekdanjo asistentko odpustila, ker je sebi kupovala oblačila v njenem imenu s poslovno kartico.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije